Startsida » allsvenskan

Allsvenskan och Superettan

15 april 2017 Inga Kommentarer

Äntligen har fotbollen kommit igång i Sverige igen. Det har varit en lång, mörk och tråkig vinter, en förväntansfull vår är den äntligen här och fotbollen har kommit för att stanna! Inför säsongen har både Allsvenskan och Superettan byggt upp enorma förväntningar. Detta på grund av det rekordstora intresset från fans och media över hela landet. Det har sålts fler säsongsbiljetter än någonsin och fotbollen i Sverige är verkligen het. De senaste åren har biljettförsäljningen ökat för varje år, detta samtidigt som de svenska klubbarna har gjort det bra i Europa.

Att lyckas ute i Europa har varit nyckeln för att inkassera mer pengar som läggs på Sveriges klubbar. Malmö FF fick bland annat 100 miljoner kronor för att de lyckades kvala in Champions Leauge. Intäkter från Champions Leauge-matcher och evenemanget runt om det galna mästerskapet har bringat in dessa enorma summor. Det har även bidragit till ökat intresse för gemene man i Sverige.

Lämna din kommentar!

Lämna din kommentar nedan, eller trackbacka från din egen sajt. Du kan också prenumerera på kommentarerna via RSS.

Var schysst. Håll dig till ämnet. Inget spam.

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>