Glöm inte bort träningen

5088966075_be6de3b032_zNär perioden med matcher och annat spel upphör på grund av julfirande eller annat så gäller det ändå att man på något vis håller igång. På så sätt blir det inte lika svårt att komma igång med träningen på nytt sedan. Vare sig du är en professionell fotbollsspelare eller en fritidsmotionär så gäller ett liknande tänk. Dock kan det kanske vara svårt att komma iväg till gymmet under julhelgen, då man hellre vill vara hemma och ta del av alla julstämning.

Det finns en mängd olika bra sätt som man kan träna på utan att ens behöva lämna hemmet. Du kan till exempel göra enklare övningar med hjälp av hantlar eller annat av tyngd. Ett bra budgetalternativ är att ta två PET-flaskor och fylla med vatten. Du kan även göra mängder med effektiva övningar där du endast använder din kroppsvikt som motstånd. Tycker du att denna klassiska träning inte är så fullt underhållande så kanske du kan dra nytta av dagens teknik och använda dig av en app eller något rörelsestyrt tv-spel för att göra det hela lite roligare.

Om du har möjlighet så kan du investera i ett löpband som du kan ha stående i ditt hem. Med detta kan du då träna när du själv har tid för det, samt att du inte har speciellt många ursäkter till att inte göra det. Genom att träna hemma så kan du till exempel passa på att göra detta samtidigt som du kollar på favoritserien på tv, lyssnar på en bra podcast eller bara är hemma med familjen. Om du tycker att ett löpband kostar mer än vad din budget tillåter så kan du alltid passa på att försöka fynda dessa produkter under mellandagsrean. En mängd butiker rear nämligen ut dessa prylar lagom till att folk ska slå slag i sina nyårslöften om att börja träna.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*