Ha bollen på din planhalva

Uttrycket ”bollen är på din planhalva” har ibland förknippats med kärlek och det faktum att det kan vara dags att agera i en situation kring detta. Kanske har din flirt gett dig en signal och det är nu dags för dig att själv visa vad du känner.

Att visa uppskattning för någon kan ibland vara svårt och man vet inte alltid vilken som är det rätta vägen att gå för att fånga den andres intresse. Kanske kan det fungera att skicka en bukett blommor, eller varför inte bjuda med denne på en trevlig biokväll. Det förstnämnda fungerar utmärkt om ni bor långt ifrån varandra, eller kanske precis har börjat träffas.

Idag träffas många kärlekspar över nätet och detta kan ske både på klassiska datingsidor, på Facebook eller varför inte i olika onlinespel. Hur man än funnit sin partner så är det viktigt att man visar vad man känner för att inte riskera att förlora den andres intresse eller få det hela att rinna ut i sanden.

Har du nu i höstmörkret börjat känna att du vill bege dig ut i den stora dating-djungeln så finns det en mängd olika sidor där du kan registrera dig för att träffa den rätte. På datingsite.nu kan du läsa mer om några av de största och förhoppningsvis kan detta leda till att även du får ”spela boll” med den du tycker om.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*