Spela på EM-tipset

På fredag drar äntligen fotbolls-EM igång och det gäller då att vi hejar fram Sverige i turneringen. Sverige kommer spela minst tre matcher i EM, mot Ukraina, Frankrike och England. Resultatet i dessa matcher avgör sedan om Sverige får spela vidare eller ej.

Du har väl inte glömt att även du om supporter kan vinna på Sveriges resultat i EM? Svenska Spels kända spel Europatipset byter under EM namn till EM-tipset och genom att spela på detta har du chans att utöver pengar vinna biljetter till Sveriges VM-kvalmatch mot Tyskland i oktober. Matchen går av stapeln i Berlin på Olympiastadion och i priset ingår förutom matchbiljetter även resa och boende.

När du spelar EM-tipset spelar du med de vanliga reglerna för Europatipset och skillnaden är att alla matcher spelas i EM-mästerskapet. Du spelar i två omgånger med spelstopp den 8:e och 14:e juni. De 20 personer som lyckas bäst i varje spelomgång rings upp och får delta i en frågetävling på telefon. Det blir sedan resultaten i denna tävling som avgör vem som vinner. Totalt blir det 10 lyckliga vinnare som får resa till Berlin.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*