Spela under sommaren

Nu är EM över för den här gången och framgångarna för det svenska laget blev inte riktigt som folk hade hoppats på. Medan alla fotbollsfantaster torkar sina tårar vill vi tipsa er om några sajter som kan få er på andra tankar.

Att spela roulette är ett bra sätt att både kunna tjäna en extra krona och även få dina tankar på andra saker. I spelet som funnits i hundratals år så krävs det varken förkunskaper, taktiker eller liknande för att bli en vinnare. Spelet avgörs helt av slumpen och ger därför alla spelare samma chans att vinna. Däremot finns det självklart en massa tips man kan ta till sig och använda i roulette om man vill det.

Ett annat spel som inte heller kräver så mycket eftertanke eller kunskap är slots. Spelet som du kanske mer känner igenom som enarmade banditer har även dem en lång historia och finns idag in en mängd olika varianter. Här kan du fokusera helt på ditt spel, då du inte har några motståndare att lägga märke till.

När man pratar om spelen ovan så kan man inte undvika att även tänka på poker, som nog är det mest kända av alla hasardspel. En mycket snabb och rolig variant av poker är blackjack som spelas med endast ett enstaka antal kort och även mot dealern och inte som de andra spelarna som det brukar vara i spel som dessa.

Jag hoppas att dessa tips hjälper dig att få en roligare sommar i och med förberedelserna inför VM-kvalet som drar igång i september. Men som tur är blir du ju inte helt utan fotboll i sommar! Under OS så kan du inte heja fram Herrlandslaget, men damerna kommer dock att delta i OS och representera Sverige på bästa sätt möjligt.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*