Tjäna pengar under sommaren

Studier visar att det är under jul och semestertider som man spenderar allra mest pengar. Någonting som då inte skulle sitta helt fel skulle vara en liten bonus i kassan lagom till semestern, eller när man kommer hem och återgår till vardagens lunk. Ett sätt att göra detta på är att prova att tjäna eller vinna pengar på olika sätt som samtidigt ger nöje. Nu tänker nog de flesta på att spela på olika gamblingspel eller liknande, men det finns även andra spel som inte anses lika risktagande som att spela på kasino.

Ett sätt att tjäna lite extra pengar på är att kanske göra en rejäl rensning av förråd och garage och ställa sig på ett baklucka-loppis. Under sommartid kan man hitta dessa i stort sätt lite överallt och det är lika roligt att så och sälja där som att gå runt och strosa bland alla försäljningsbord.

Vill du däremot försöka behålla fotbollstemat när du tjänar pengar så kan ett tips vara att just betta på matcher med lag som du har bra koll på. Ju mer man vet om lagen som spelas, desto större är chansen att man gör bra satsningar.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*