Startsida » Featured, Headline, Premier League

Fotboll under vinterhalvåret

1 december 2016 Inga Kommentarer

12048957873_ab44dde9afUnder vintern så är fotboll ingen sport som man direkt tänker på att den spelas, på grund utav de kalla och snöiga vädret här uppe i norr. Dock är så inte fallet, utan många lag och ligor spelar vidare, dock med varmare kläder och ibland även inomhus. Till exempel kommer det svenska landslaget få spela med taket nedfällt på Friends Arena när de tar emot Vitryssland i mars.

En liga som faktiskt fortsätter under vintern är Premier League. Ligan är den högsta i England och är en som enligt många inte kan jämföras med den svenska Allsvenskan. Att spela i Premier League är för många fotbollsspelare en dröm och under åren är det flera svenskar som lyckats ta sig hela vägen hit. Senast i ledet är ju som inte många har missat Zlatan, som efter 4 säsongen i franska PSG numera ingår i Manchester Uniteds laguppställning.

Ligan som spelas med matcher i 38 omgångar har hittills spelat 13 av dessa och toppas för tillfället av Chelsea med totalt 31 av 39 möjliga poäng. Tätt i häl ligger Liverpool och Manchester City som hoppas kunna ta ifatt och placera sig i toppen, där man måste ligga för att ta hem ligatiteln.

Lämna din kommentar!

Lämna din kommentar nedan, eller trackbacka från din egen sajt. Du kan också prenumerera på kommentarerna via RSS.

Var schysst. Håll dig till ämnet. Inget spam.

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>