Startsida » Featured, Fotbolls-EM, Headline

Många turneringar som spelas i år

19 januari 2017 Inga Kommentarer

Det kommer att bli ett år som är fullspäckat med olika turneringar som kommer att hållas i år. Med detta sagt så är det väldigt många som kommer att på ett mer eller mindre sätt att omfattas av just de turneringar som går av stapeln i år. Det är inte bara U21 för damer som ska avgöra i ett europamästerskap, utan även ett europamästerskap för damer kommer också att gå av stapeln.

När det kommer till U21 så kommer det påbörjas 16-30 juni år 2017 och kommer att spelas i Polen. Det finns idag tolv stycken nationer som kommer tävla, semifinalerna går av stapeln den 27e juni och finalen äger rum 30 juni.

Och när det kommer till dam-EM kommer detta att arrangeras i år i Nederländerna och kommer därmed att skapa en stor spänning. Damerna i fotbollslaget är rätt framgångsrika när det kommer till att vinna många titlar inom fotboll, om en jämförelse görs med herrarna.

Lämna din kommentar!

Lämna din kommentar nedan, eller trackbacka från din egen sajt. Du kan också prenumerera på kommentarerna via RSS.

Var schysst. Håll dig till ämnet. Inget spam.

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>