Milan vill byta Zlatan mot Ronaldo

Under de senaste veckorna har det varit en del uppståndelse kring vår svenska fotbollsstjärna Zlatan Ibrahimovic. Under hans senaste matcher i Milan har han fått en del varningar och även utvisningar. Senast detta skedde var i söndagens match mot Fiorentina och Ibrahimovic fick lämna planen efter att ha fått rött kort. Lagets ägare Berlusconi ska ha blivit mycket besviken på hur svensken betett sig under de senaste matcherna och rykten säger att han ska ha sagt att lagets köp av svensken varit bortkastade pengar.

Under de senaste åren har Milan varit ett av de mest kända lagen i den Italienska ligan. Ändå har man inte lyckats vara på toppen och laget gör nu en stor satsning för att kunna ta sig dit. Rykten säger att laget är intresserade av att värva ingen mindre än Christian Ronaldo till laget. Ronaldo spelar idag i Real Madrid och laget är inte beredda att släppa honom till sina motståndare.

Efter Zlatans bravader under den senaste tiden har det nu kommit ut ett rykte om att Milan skulle vilja byta ut honom mot Ronaldo. Hur det blir med det återstår att se.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*