Spotsbettingen inte lika stor under januari

Älskar man sportsbetting kommer januarimånad som en besvikelse. Många ligor och turneringar tar nämligen paus. Istället ger sig atleterna ut på vägarna för att jogga, till gymmen för att styrketräna och hemmaplanerna för att förbättra sitt spelande. Några ligor och turneringar äger däremot fortfarande rum, men det blir betydligt färre att välja mellan. Detta kan både vara bra och dåligt. Med färre val så slipper man välja om man har beslutsamhetsångest, men din favoritliga kan vara den med uppehåll.
Vill man utnyttja månaden till fullo ändå så kan man ta sig en titt över hur hela året framåt kommer se ut och sätta upp en plan. Till exempel hur mycket man vill satsa och vilka matcher man kanske vill satsa mer på. Det kan även vara ett bra tillfälle att se över sin bokföring över sin vadslagning. Hur mycket har man förlorat och varför? Även om man allt som allt går plus eller minus. På det sättet kan du få bättre koll på hur du ska göra för att kanske tjäna ännu mer på din sportsbetting.

I februari drar chanserna till betting igång igen – särskilt med Sveriges match på hemmaplan mot Argentina. Det blir något att se framemot. Särskilt head-to-headen mellan Messi och Zlatan.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*